OMDÖMEN


"Vi gick valpkurs hos Katia och är supernöjda! Hon har förmågan att skapa relation och god kontakt med såväl hund som ägare. Hon är lugn och känns mycket kompetent och pedagogisk. Hon tar sig tid och är väl förberedd till varje tillfälle och lär ut utifrån hundens behov och förmåga. Hon har genom kursen hjälpt oss som hundägare att skapa ett starkare band till vår hund vilket är ovärderligt, särskilt för oss som förstagångsägare. Vi kommer utan tvekan att gå en fortsättningskurs hos Katia och rekommenderar henne varmt!" 

Ida & Magnus Mörling
Bruno - Kungspudel hane, 5 månader


"Utifrån Katias pricksäkra observationer och konstruktiva tillvägagångssätt upplevde vi att hennes professionella kunskaper och lyhörda bemötande gav oss de verktyg och stöttning vi var i behov av för att kunna arbeta vidare med Rex på bästa sätt."

Virginia & Ahmad
Rex - Schäfer hane, 1 år"Instruktören ger tydlig och värdefull information. Ser helheten av hunden och läser av vad vi behöver jobba på och på vilket sätt för att nå dit vi vill. Fick väldigt bra och värdefull hjälp med min schäfer som gör att jag känner mig trygg att jobba vidare med min hund på ett bra sätt. Rekommenderas starkt vidare till andra hundägare som har ev. problem att lösa eller bara söker efter rolig aktivitet!"

Amanda R.
Harley - Schäfer hane, 4år


"En instruktör där det genuina hundintresset verkligen lyser fram och som lägger ner både tid och omtanke i att arbeta på det sätt som blir bäst för både ägare och hund!"

Therese J.
Winston - Cavalier hane, 8år